Hirlevél regisztráció
Rólunk írták

 

Köszönjük Bálint gazdának (www.balintgazda.hu), hogy a filmben közreműködhettünk!

"A webáruházukban rendelt és a "hőn áhított" esővíz-szűrő alkalmatosságot (Regendieb De Lux) tegnap megkaptuk. Hét végén tervezzük beszerelni, és akkor már csak az esőre várunk! Reméljük, beváltja a hozzá fűzött reményeinket, és bátran ajánlhatjuk másoknak is.

KÖSZÖNET A GYORS, ÉS RUGALMAS ÜGYINTÉZÉSÉRT!!!"

 


"A cég kiváló partner, pontos megbízható tulajdonságokkal rendelekezik. A dunántúli régióban vezető helyet tölt be a hasonló tevékenységű cégek között." I. L.

 

 

 Nem hittem, hogy így tudom élvezni a kertimunkát! Mindig idegesített, hogy tele lesz a szemetesem levelekkel, fűvel, ágakkal és mégjobban, ha égetnem kellett ezeket a kertben (ronda maradt az égetés helye). Köszönöm a komposztálót és a segítségüket! Üdvözlettel:”
Z. Máté (Sopron)


Jó napot kívánok!

Nagyon igényes, szép a honlap!!

Üdv.: P. K.
(környezetvédelmi technikus)

 

 

 


"Nálunk a szemétdíj évekig csak 6 000 Ft/év volt, most 20 000/év, amiért 1 kukát visznek el hetente. Mióta szelektíven gyűjtünk, komposztálunk, havonta se tellik meg a kukánk. Köszönjük! /A.P./""Valaki felnyomott a közterületfelügyeletnél, mert amíg nem volt komposztálónk, a kerítés elé szórtuk a füvet. Pedig beszerzés alatt volt a cucc. (A szomszédok tudtak is róla, az utca túlvégén élőket meg nem hiszem, h zavarta volna.) Most már komposztálunk is. /Tóth Attila/""Már mi is komposztálunk, földdel keverjük és olyan gyönyörű, fekete föld van, a virágok hálásak is! A gyerekek meg már megtanulták, hogy semmilyen konyhai hulladékot nem szabad a kukába dobni, mindent viszünk a bioba( így hívjuk a komposztálót). Nagyon jó ez az oldal, tényleg mindenre kiterjedő! /Móni/"„Nem igazán tudtam, hogy mi a komposztálás de azt igen, hogy túl sok szemetet dobok ki. Megoldódott! Pontos volt a szállítás, kiváló a termék! Bármikor hívtam önt tanácsért, segített! Ezúton is köszönöm!”
K. János, Budapest