Hirlevél regisztráció
HASZNOS KIEGÉSZÍTŐKKEL

ADALÉKANYAGOK

Ismerje meg kiváló minőségű komposztálóinkat és rendelje meg az ÖKOMARKET webshopban!

BiocleanTM Compost

Komposztálás folyamatát gyorsító, komposztérést serkentő, a komposzt minőségét javító mikroorganizmus-enzim készítmény. Halmazállapota: szilárd, por alakú amit használat előtt higítani szükséges. Adagolás: 100 gramm termék / 100 kg trágya

A BiocleanTM Compost természetes úton, talajból izolált szaprofita baktériumokat és enzimeket tartalmaz, amelyek egyetlen táplálékforrása a halott szervesanyag. A termék forradalmi és egyedi összetétele szerint olyan mezofil és termofil törzsek, penész és élesztő fajok valamint egyéb törzsek kombinációja, amelyek a talajban, a természetben igen kis létszámban fordulnak elő. A BiocleanTM Compost alkalmazása teljesen biztonságos, sem növényi, sem állati, sem emberi szervezetre káros anyagot, vagy betegséget okozó ill. fertőző törzset nem tartalmaz.
A sikeres komposztálás titka a megfelelő baktériumfajok alkalamzása. A BiocleanTM Compost a fent felsoroltakon kívül tartalmazza a lebontást végző mikroorganizmusok optimális életfeltételei megteremtéséhez szükséges tápanyagokat és nyomelemeket. A terméket vízzel keverve a trágyahalom tetejére spriccelve a baktériumok azonnal megkezdik az anyagcserét, azaz a halom szervesanyagának bontását igen nagy sebességgel. A BiocleanTM Compost-tal oltott alapanyagból 30 nap alatt kiváló minőségű kész komposzt keletkezik megfelelő körülmények között.

1 kg-os (duplafalú, fém-polietilén) zacskóban

   

 

BioGuard C5 Odor Neutralizer

Szerves eredetű szagok és bűzök (bármilyen szerves eredetű szilárd vagy folyékony hulladék, trágya stb.) megszüntetésére használatos koenzim-enzim készítmény. Termék halmazállapota: folyadék és alkalmazása rendkívül egyszerű: szilárd felület esetén a felületre kell spriccelni, lehetőleg a teljes bűzt kibocsátó felületre kell juttatni az anyagot, vékony rétegben. Szagot kibocsátó folyadék esetén a terméket a folyadékhoz kell önteni, adagolása ebben az esetben 0.2 - .0.5 l termék / m3 folyadék (a bűzforrás erősségétől és minőségétől függően).

Alkalmazási területek: A C5 Odor Neutralizer b?zt kibocsátó szilárd anyagon (így háztartási hulladékon, zöldhulladékon, állati eredetű hulladékon, szerves trágyán, szeméttárolókban, kukákban) vagy akár folyékony közegben (nyers szennyvíz emésztőgödörben, híg szerves hulladékokon, hígtrágyán) egyaránt alkalmazható! A BioGuard C-5 Odor Neutralizer egy természetes botanikai termék, mely a különféle szervesanyagok bomlásából származó szagokat semlegesíti. A bomláskor keletkező erős szaganyagok általában olyan szerves vegyületek, amelyek kén- vagy nitrogéntartalmú funkciós csoportokat tartalmaznak (kénbázisú merkaptánvegyületek, alacsony szénláncú, aminocsoportot tartalmazó szénhidrogének stb.). A szaghatást többnyire a proteineket és egyéb szerves vegyületeket bontó baktériumok anaerob légzése okozza, ekkor ugyanis a mikroorganizmus a légzéshez szükséges oxigént a proteinek aminocsoportjaiból vonja el. A C-5 Odor Neutralizer rendszerbe juttatása esetén a szerves vegyületek bontása egy más biokémiai úton történik, így a szaganyagok nem szabadulnak fel, az esetlegesen keletkező kénhidrogént vagy ammóniát pedig a BioGuarde termékek bevezetőjében említett kozimáz rendszer köti meg, amely sejtfunkcióihoz e két anyag "üzemanyagként" szolgál.

2 féle kiszerelésben kapható

1 literes szórófejes flakon 5 literes műanyag kanna

KONYHAI SZELEKTÍV GYŰJTŐ / TÁROLÓ / SZEMETES

Az újrahasznosított műanyagból készült konyhai szelektív gyűjtő / szemetes / tároló nagy segítségünkre lehet a hulladék szétválogatásában. Ha a gyűjtőket különböző feliratokkal / ikonokkal látja el, azok majd segítenek abban, hogy a különböző típusú hulladékok (így pl.: szerves / zöld - műanyag - fém - papír - stb.) ne keveredjenek egymással össze és könnyebben válogathatjuk szét, majd heyezhetjük át szemetünket az utcai tárolókba. Kisméretű konyhában is könnyen lerakható, egymás mellé vagy egymásra pakolva kis helyen is elfér. Nem csak hulladék tárolására alkalmas eszköz. Többek között a gyerekek játékait vagy éppen kerti eszközöket is kiválóan el lehet bele pakolni.


 

 

 

KOMPOSZT APRÍTÓK / DARÁLÓK / SZITÁK / ROSTÁK

A komposztálás folyamatának meggyorsításához darabolja / aprítsa fel az összekészített alapanyagokat! Ezzel eléri, hogy a komposztálás folyamatai felgyorsuljanak és a felhasználható humusz / komposzt is hamarabb elkészül!

GARDENA Kerti aprító GH 2000 

Kis kertek fiatal fáihoz, bokraihoz. Gyors, kényelmes, biztonságos. A nagy tölcsér megkönnyíti a nagyobb mennyiségű lomb, fű és nyesedékek, növénymaradványok és kerti hulladékok betöltését. Megfordítható kettős penge edzett acélból. Élezhető, cserélhető. Erőteljes motor, nullfeszültség kapcsolóval, ill. túlterhelés elleni védelemmel. 40 – 44 mm átmérőjű ágakat könnyedén felaprít. Automatikus cégbehúzó funkció, nagy hatásfok. A kézreálló szállítófogantyú és a nagy kerekek egyszerű és biztonságos szállítást, ill. stabil állást tesznek lehetővé. Praktikus tolórúddal.

Szállítás: 1- 2 hét

Vágási technika: 2-szeres fordítható kés.

Motorteljesítmény: 2.000 W

Feszültség: 230 V

Vágási sebesség: 2.800 U/min

Max. vágható ágátmérő: 40 mm

Túlterhelés elleni védelem

Null-feszültség kapcsoló

Automata behúzófunkció

Súly: 20 kg

Német aprítógép GH 2500

Robosztus daráló visszaengedési funkcióval. Ideálias gallyak, bozótok aprításához. A darálás, aprítás elősegíti felgyorsítja a komposztálást. 40 mm befogadóképesség, direktmeghajtás, motorfék, biztonsági kapcsoló.

 

Feszültség: 230 V~50 Hz

Motorteljesítmény: max. 2500 Watt (P1)

Zajszint: 86 dB

Aprítási méret: max. 40mm

Osztály: I.

Védelem: IPX4

Súly: ca. 26 kg

Méret: H x SZ x M: 580 mm x 335 mm x 625 mm

 

 

 

Német aprítógép 2600 P Silent

Robosztus daráló visszaengedési funkcióval.Ideális gallyak, bozótok aprításához. A darálás, aprítás elősegíti, felgyorsítja a komposztálást. 40 mm befogadóképesség, direktmeghajtás, motorfék, biztonsági kapcsoló.

 

Feszültség: 230 Volt / 50 Hz

Motorteljesítmény: max. 2600 Watt

Tartályméret: 50 L

Tömeg: 23,5 Kg

Méret: 600 x 470 x 930 mm

 

 

 

 

 


HAMAROSAN ÚJ TERMÉKEK!